Hvalpe

Efter 3 uger må du besøge hvalpene .

Efter 3 uger kan hvalpene både se og høre, og de skal stimuleres efter alle kunstens regler, så de er klar til et godt liv, i en forhåbentlig dejlig familie. De kommende ejere skal komme på besøg minimum et par gange før afhentning, når hvalpen er 9 uger gammel. Man skal kunne lide ALLE hvalpe, for ingen ved på det tidspunkt, hvilken hvalp der bliver deres.

 

Hvalp og familie skal passe sammen.

Hvalpenes temperament ses først nogenlunde klart, når de er 7 uger gamle, og det er utroligt vigtigt, at hunden og familien passer sammen, derfor udvælges der så sent.

Du må komme på besøg, så tit det er muligt i hvalpenes tid hos mig.

 

Hvalpene prøver mest muligt.

Hvalpene kommer udenfor for at lege, lige så snart det er muligt og forsvarligt, de får mange redskaber og ting at lege med både ude og inde, så de bliver styrket mentalt og fysisk. De bliver renlighedstrænet, boks og kravlegårds trænet, og så bliver der kørt bil med dem, lige så tit det er muligt. Vi kører gerne på besøg hos venner og bekendte, så de får så mange indtryk som muligt.

 

Pelspleje og sundhed.

Når I kommer på besøg, så taler vi om pelspleje, jeg sætter jer ind i det, og I får lov selv at prøve. Hvalpen skal nemlig friseres lige fra den flytter ind hos jer. Der skal skrabes uld m.m., da det jo er en trimmerace. I får at vide hvilke redskaber, og hvilke andre ting, som I skal have. Det er altid sjovt at handle lidt, og gøre klar til det nye familie medlem. Lige inden hvalpen er 8 uger, da bliver den sundhedstjekket, chippet, vaccineret og øjenlyst. Når den er 9 uger og må flytte, da medfølger der hvalpemappe, sundhedsbog og foder.

 

Du skal aflevere hvalpens kommende transportboks hos mig.

8 dage før flytning, da har I afleveret en transportboks hos mig. Den sidste uge leger hvalpene i boksene, så de kender dem, og er tryg ved dem. Det gør det så utroligt nemt og trygt, når hvalpen rejser, for så rejser den i sin egen campingvogn, som den vil elske hele livet.

 

Har du lyst at høre mere, så er du velkommen til at kontakte til mig for en snak..

 

 

Sådan sælger jeg (ikke) mine hvalpe!

 

Jeg sælger ikke hvalpe gennem telefonen, men jeg skriver dig gerne op, vi kan så mødes hen ad vejen, så vi kan føle, om vi har det godt med hinanden.

 

Når min tæve er parret, så kontakter jeg dig, det gør jeg også, når hun bliver scannet. Når hvalpene bliver født, får du selvfølgelig også besked med det samme, og så begynder alt det sjove.

 

Hvalpens første uger

De første 2-3 uger er der ingen besøg. I den tid ligger tæven i ro og mag i et værelse, med sine hvalpe. Nogle tæver er klar til at komme i køkkenet allerede efter 10 dage, andre vogter til hvalpene er 3 uger.

 

 

Er der noget skønnere en søde,

sjove og glade hvalpe? Nej vel!

 

Jeg gør mit yderste, for at mine hvalpe skal komme godt på vej, og at de får det perfekte liv i fremtiden. Derfor er der visse ting, der skal være på plads, hvis du vil købe en af mine hvalpe. Vores kemi skal være i orden, det er nemlig utroligt vigtigt for mig, at jeg får en melding i ny og næ i tiden fremover, så jeg ved, hvordan det går med hunden. Der er også HOTLINE i fremtiden, hvis du har spørgsmål om stort og småt. Jeg vil hjælpe dig med alt, hvad der er mig muligt.